Mtech+prijs

mtech+


Deelprijs voor technologische inzendingen

Sinds 2008 bieden we een extra scriptieprijs voor scripties rond technologie en innovatie. Studenten met een eindwerk gerelateerd aan technologie en innovatie sturen het in voor de Vlaamse Scriptieprijs en nemen automatisch deel. Zij krijgen daarmee een dubbele kans op winst.

Mtech+ is het nieuwe loopbaanfonds voor de metaal- en technologische industrie. In 2021 zullen zij deze prijs voor het eerst ondersteunen en volgen daarmee technologiefederatie Agoria op.

mtechplusWat kan je winnen?

De winnaar ontvangt een prijs ter waarde van 1.500 euro. Iedere deelnemer krijgt bovendien een eigen pagina in de Vlaamse Scriptiebank, een mooi visitekaartje voor de toekomstige carrière.

Hoe kan je deelnemen?

Inschrijven gaat automatisch via je inschrijving voor de Vlaamse Scriptieprijs. (inschrijven voor deze editie is niet meer mogelijk)
 

Criteria mtech+prijs

  • nieuwswaarde (meer bepaald: actualiteitswaarde, catchyness & begrijpbaarheid)
  • relevantie voor de technologische sector
  • marktpotentieel
     

Jury 

De jury van de mtech+prijs bestaat uit professionals uit de technologische industrie. Maak kennis met de juryleden:

En zonder mtech+, geen mtech+prijs:

Inschrijven voor de mtech+prijs 2021 is helaas niet meer mogelijk. Het inschrijvingsformulier blijft wel toegankelijk voor wie zijn of haar thesis in de Vlaamse ScriptieBank wenst op te laden.

 

Tijdlijn winnaars voorbije edities

Blader hieronder door de winnaars van de Agoriaprijs voor technologiescripties (huidig mtech+prijs) sinds 2008.

 

agoriaOp professioneel vlak gingen er dankzij deze prijs vele deuren open voor dit project. En op persoonlijk vlak, gaf de prijs een echte erkenning voor de vele uren literatuur lezen, programmeren, experimenteren en schrijven. Dankzij de Agoriaprijs wisten mensen in mijn omgeving meteen waaraan ik nu precies werkte.

 Nick Staut – winnaar Agoriaprijs 2019 voor creatief-technologisch onderzoek