Scriptiebank is een vrij toegankelijke online databank. Deze bevat alle artikels en full text scripties van deelnemende bachelors en masters aan de Vlaamse Scriptieprijs.

JWT Dialogue: Flash versus Silverlight

Tom Coemans
JWT Dialogue is één van de belangrijkste en oudste spelers op de Belgische internetmarkt. Het bedrijf, opgericht in 1998 onder de naam Virtuology, kende verschillende benamingen voor er definitief, in 2009, voor de naam JWT Dialogue werd gekozen. Sindsdien heeft JWT Dialogue het voorrecht om tal van grote nationale en internationale bedrijven, maar ook verschillende Belgische en Europese administraties, te begeleiden in hun internetstrategie. JWT Dialogue is een erkende leverancier van professionele internetdiensten, met referenties die thuishoren in de top 500 van de Belgische industrie.

Digital Signage Management System

Cedric Vandewoude
 
Digital Signage Management System
http://cedric.vandewoude.org/stage/
Reclame, het is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Op allerlei manieren en via allerlei media worden we geprikkeld. Grote bedrijven spenderen hier enorm veel geld aan. Maar ook de kleine zelfstandige wil graag zijn klanten kunnen bereiken.