Scriptiebank is een vrij toegankelijke online databank. Deze bevat alle artikels en full text scripties van deelnemende bachelors en masters aan de Vlaamse Scriptieprijs.

De invloed van prijspromoties en de bereidingstijd op de aankoopintentie van maaltijdboxen

Ilka Leenaerts
Deze masterproef onderzoekt de invloed die prijspromoties en bereidingstijden hebben op de aankoopintentie van maaltijdboxen. Uit bestaand onderzoek blijkt namelijk dat de prijs en de bereidingstijd van maaltijdboxen een barrière vormen voor het aankoopgedrag ervan. Verder wordt ook gekeken naar de invloed die het leverancierstype en de gebruikservaring hebben op deze relaties.

Publiek- Private Samenwerking Welke mogelijkheden bieden private technische middelen binnen publieke veiligheidsinitiatieven?

Esra PALIT Esra PALIT
Mijn scriptie gaat over de twee nieuwe bewakingsactiviteiten in de wet Jambon. Ik heb onderzocht welke mogelijkheden het te bieden heeft binnen PPS waar ik tot de conclusie kwam dat er veel terughoudende factoren zijn die vele mogelijkheden beperken.

Effects of E-commerce on the Value Chain: Conquering the Last Mile

Arne Somers Robert Boute Silvia Valeria Padilla Tinoco
E-commerce : de logistieke uitdaging van de 21e eeuwMet 24% van de Belgen die maandelijks online aankopen doen, is de online verkoop voor steeds meer handelaars belangrijk geworden. De e-commerce markt is in België goed zijn voor zo’n twee miljard euro in 2014. Maar dit brengt heel wat logistieke problemen mee voor de handelaar: eens een product online gekocht is, hoe moet dit op een kosten-efficiënte manier tot bij de klant raken?Deze vraag is niet zo eenvoudig en eenduidig te beantwoorden.

RFID: Studie van de technologie, mogelijkheden en problemen gericht op eventuele implementatiedomeinen binnen de Nationale Bank van België.

Bram Inghelbrecht

RFID
Studie van de technologie, mogelijkheden en problemen gericht op eventuele
implementatiedomeinen binnen de
Nationale Bank van België.
 
Studiegebied
Industriële Wetenschappen en Technologie

Opleiding
Elektronica

Optie
Multimedia en Informatietechnologie

Academiejaar
2004-2005
 
Eindwerk                        Inghelbrecht Bram
 



Synopsis
 
Radio Frequency Identification (RFID) is een technologie waar er tegenwoordig heel wat om te doen is.