E-commerce

Enes Vuran Joost Hintjens
Iedereen koopt meer en meer online. Het bestellen is vrij simpel; je kiest een product, betaalt en binnen een paar dagen heb je ze al. Maar hoe gebeurt de procedure bij die winkels? Hoe ziet het logistieke aspect van e-commercewinkels eruit? Dat is wat ik heb onderzocht!

.

.

Bibliografie

OESO (2014). Over de reglementering in de handel; Europese Commissie.
Geraadpleegd op 23 oktober 2015.

 

D. Little, A. (2014). EC, Toegepaste btw-tarieven in de lidstaten van de Europese Unie.
Geraadpleegd op 5 november 2015.
 

Dominique, M. (2015). Belgium E-com Valley. Pp. 5. Geraadpleegd op 21 december 2015.

 

Dominique, M. (2015). Belgium E-com Valley. Pp. 6-7. Geraadpleegd op 21 december 2015.

 

Dominique, M. (2015). Belgium E-com Valley. Pp. 8. Geraadpleegd op 21 december 2015.

 

Algemene Directie Humanisering van de Arbeid Algemene Directie Individuele Arbeidsbetrekkingen. (2008). De nachtarbeidsreglementering en de vermindering van de ongemakken.

Comeos. (2015). E-commerce Belgium. Pp.33. Geraadpleegd op 21 december 2015.

UNIZO, (2010). E-commerce bij de KMO. Brussel: Johan Bortier. Geraadpleegd op 20 december 2015.

Universiteit of Hogeschool
Bedrijfsmanagement Logistiek
Publicatiejaar
2016
Promotor(en)
Marina Schwagten
Kernwoorden
Deel deze scriptie